torstai 21. helmikuuta 2013

Kymen sanomien toimittajan hyökkäys valtuutettu Pentti Tiusasta vastaan

Koska Kymen sanomat oli aluksi haluton julkaisemaan tätä kommenttiani toimittaja Eija Anttilan henkilökohtaista hyökkäystä ja vääriä tulkintoja sisältävään Ylänurkka-kirjoitukseen Kymen Sanomissa  22.2.2013, niin julkaisen sen itse.

tässä suora linkki kyseiseen juttuun
: http://www.kymensanomat.fi/Mielipide---Kolumnit/2013/02/22/Tiusanen+%C3%A4%C3%A4nest%C3%A4%C3%A4+tiukasti+tyhj%C3%A4%C3%A4/2013315236142/68
 
-----------
 
Ohoh - onpas kova hyökkäys Eija Anttilalta. Hän näyttääkin siirtyneen polittiisen toimittajan paikalta paikallispoliitikoksi.

Tiusanen ja vasemmistoryhmä yrittivät siirtää luottamusäänestyksen siksi, kunnes kaikki kuittiselvitykset ovat käytössä ja olisi voitu kerralla katsoa kaupunginjohtajan luottamusasia kokonaisuuden valossa. Vasemmisto teki tätä koskevan esityksen.

Kokoomus ei tähän suostunut ja siksi luottamusäänestyksestä tuli tynkä, jolla ei ollut sitä painoarvoa, joka sillä olisi muuten ollut.

Toimittaja osoittaa kirjoituksellaan ymmärtäneensä todella huonosti sen. mistä tässä äänestyksessä oli kysymys.

Lisäksi suosittelen arvoisaa toimittajaa tutustumaan kunnallislakiin ja sen pykäliin koskien kaupunginjohtajan erottamista. Jos erottamispäätös tehdään ilman pitäviä todisteita/perusteita, voi kaupunginjohtaja haastaa kaupungin oikeuteen ja silloin ollaan isojen korvausten äärellä.

Mielestäni toimittajan tehtäviin ei kuulu yksittäisen valtuutetun moittiminen tällaisella kielenkäytöllä. Aivan ala-arvoista.

Tämä ei ole paikallisjournalismia vaan roskalehtityyliä.



Tarja Bohm

Ei kommentteja: