sunnuntai 7. lokakuuta 2012

Äänestäjät valitsevat keihin luottavat

 

Kunnallisvaalit – ennakkoäänestys posteissa keskiviikko 17.10. – tiistai 23.10.2012
ja varsinainen vaalipäivä sunnuntai 28.10.2012


Hei,
Olen ehdokas numero 145 eli Tarja Bohm, vas./sit.  
kieltenope (suomi, joskus ruotsi ja englanti), kielenkääntäjä venäjä-englanti

Pitkään harkittuani lähdin sitten kuitenkin mukaan näihin kisoihin, monestakin syystä.

Minusta oikeasti tärkeät asiat alkavat hukkua kaikenlaisten ääriliikkeiden ja kevyiden, enimmäkseen oikeistopopulististen heittojen alle. Valtuusto päättää kuntalaisten verorahojen käytöstä. Se on tärkeää työtä ja vaatii yhteistyötä, ahkeruutta ja asioihin perehtymistä, eikä ainoastaan oman egon pönkittämistä kevyillä mainosheitoilla tai vastuun ottamisen välttelyä ja takarivistä tai puskista huutelua.

 Lisäksi päätöksenteko on ollut kovin Kotkansaari- keskeistä, lieneekö osasyynä myös se, että valtuuston jäsenten kotiosoite on ollut pääsääntöisesti Kotkansaarella?

Haluan, että valtuusto tekee enemmän asiapolitiikkaa ja vähemmän puoluepolitiikkaa. En ole vasemmistoliiton, enkä minkään muunkaan puolueen jäsen, mutta sydämeni on aina ollut vasemmalla ja heikomman puolella. Eikä se siitä mihinkään muutu. Kannatan maltillista, mutta oikeasti työväen etujen mukaista työtä valtuustossa.

Vaalilupauksia ja iskulauseita satelee näin vaaliaikaan. Älkää antako niiden hämätä. Kyselkää ja kyseenalaistakaa liian lennokkaat ja liian yleistävät puheet. Valtuutetut tekevät ihmisten arkeen vaikuttavia päätöksiä.Nyt on aika tehdä tiukkoja kysymyksiä ehdokkaille, tarkistakaa onko heillä vaaliohjelmaa ja millaisia tavoitteita heillä on Kotkan ja Karhulan osalta.

 Kotkansaarella asuu n 13 200 ihmistä, kun saaren ulkopuolisissa kaupunginosissa asuu yli 42 000 ihmistä. Kysykää, miksi palvelut ovat viime vuosikymmeninä keskittyneet Kotkansaarelle?

Nyt ollaan viemässä terveyskeskusta pois Karhulasta. Tilalle tarjotaan terveyskioskia, josta varmaan saa sympatiaa, mutta ei lääkärin apua. Pienet koulut ovat uhan alla. Olen varma, että säästökohteita olisi parempiakin esim. kaupungin tyhjillään olevien kiinteistöjen tehokkaampi myynti, johon johtajat ovat toisilleen kannustusrahaakin jakaneet...jne On myös keskityttävä tekemään yhteistyötä ja ehdotuksia, miten paikkakunnallemme luodaan uusia työpaikkoja. Patruunoiden ajat ovat ohitse.

 
Lue lisää Itärannan arvokkaan harjualueen ja vapaiden rantojen puolustamiseksi perustamiltani kotisivuilta: http://www.proaijanniemi.net/

 Tavoitat minut myös facebookista:
https://www.facebook.com/tarja.bohm


 

Ei kommentteja: