tiistai 16. heinäkuuta 2013

Syrjäytymisen syynä oikeistolainen politiikka

Pakko kommentoida jälleen näitä persujuttuja (Kekkonen (PS), KySa 16.7.
Meillä ei ole ylitarjontaa työntekijöistä koulutusta vaatimattomilla aloilla.Päinvastoin, näillä aloillahan on pulaa tekijöistä.
Meillä maahanmuutto on edelleen eurooppalaisittain erittäin vähäistä ja tiukasti kontrolloitua, vaikka PS yrittää toisenlaista kuvaa luoda, omia poliittisia tavoitteitaan ajaen. Se on kansalaisten harhaanjohtamista ja minusta todella vastenmielistä.

Nuorten ja muidenkin lisääntyvään syrjäytymiseen on yhteiskunnassamme paljon suurempia syitä, ja ratkaisun avaimet ovat maan hallituksen käsissä enemmän kuin maahanmuuttajien.
Suomessa enemmistönä ovat olleet oikeistolaiset puolueet – jo liian pitkään. Oikeistovetoinen hallinto on vallinnut niin kauan, että sen seuraukset heikompien (nuoret, sairaat, työttömät, vanhukset, vammaiset jne.) elinolojen heikkenemisenä alkavat näkyä yhä selvemmin.

Päätöksiä on tehty oikeistolaisen politiikan ehdoilla. Yritysten ja niiden omistajien etu edellä, jatkuvaa kasvua ja omistajien voitontavoittelua tukien - heikompien kustannuksella.
Mielestäni perussuomalainen puolue on myös valjastettu oikeistopolitiikan ajajaksi (tietoisena tai tietämättään), koska populistiset "heitot", kuten y.m. kirjoituksessa mainittu ”maahanmuuton aiheuttama nuorten syrjäytyminen" (voi hyvänen aika sentään mikä väite) eivät perustu faktoihin vaan tunnepuolen latauksiin. 

Tällä voi jonkin aikaa ihmisiä petkuttaa, mutta ei mene läpi rehelliselle suomalaiselle työmiehellekään ikuisesti. Medianäkyvyyttä haetaan – tosiasioista viis.

Kyse on aina yhteisen rahan jaosta - kenelle ja mihin tarkoitukseen rahaa annetaan yhteisestä valtion säkistä. Viime vuosina on annettu enemmän oikeistovoimien eturyhmille. Olisi jo aika kääntää valtiolaivaa enemmän tavallisen kansan elämää auttavaan suuntaan.

Olen kriittinen myös nykyhallitustamme kohtaan. Mielestäni sdp ja vasemmistoliitto ovat olleet hampaattomia kokoomuksen taitavassa pyörityksessä näyttävine mainoskampanjoineen.
Tähän oikeistolaiseen ”mediakampanjaan” lasken kuuluvaksi myös työväenihmisten houkuttelun persuihin uskottelemalla puolueen olevan työväen asialla. Tosiasiassahan PS on arvoiltaan täysin oikeistolainen puolue (koti – uskonto - isänmaa), joka taitavasti manipuloi suomalaista työmiestä media- ja tunnehälyä nostattamalla.

Tarja Bohm, kaupunginvaltuutettu Kotka, vas./sit.

Ei kommentteja: